Tenis

Treća sreća za Argentince, Borna Ćorić poražen na Roland-Garrosu

Petar Jenjić • subota, 03.06.2023.
Treća sreća za Argentince, Borna Ćorić poražen na Roland-Garrosu
Foto: EPA

Borna Ćorić poražen je u trećem kolu na Rolland-Garrosu i tako je zaključio svoj nastup u Parizu. Bolji je od njega bio Tomas Martin Etcheverry...

Treći Argentinac na turniru zaredom bio je previsoka prepreka za Bornu Ćorića koji nije imao prevelike šanse protiv Tomasa Martina Etcheverryja, trenutno 49. tenisača svijeta.

Igraj na Roland-Garros (m) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Argentinac je u njihovom drugom međusobnom dvoboju stigao do druge pobjede bez izgubljenog seta, a danas je slavio sa 6:3, 7:6, 6:2 nakon tri sata i četiri minute provedene na terenu.

Samo jednu break loptu vidjeli smo u prvom setu, a iskoristio je upravo Etcheverry za 2:0 što je zadržao do kraja. U drugom smo vidjeli po jedan oduzet servis sa svake strane, no argentinski igrač bio je uspješniji u tie-breaku sa 7:5.

23-godišnjak je u trećem setu zaključio posao te tako po prvi puta u karijeri izborio drugi tjedan nekog Grand Slam turnira, gdje će igrati protiv Yoshihita Nishoike.

S druge strane, Ćorić je tako po peti put u karijeri nastup u Parizu zaključio u trećem kolu te svoj drugi tjedan na istom još čeka.

Roland-Garros, 3. kolo:
Tomas Martin Etcheverry - Borna Ćorić 6:3, 7:6 (5), 6:2

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!