Ostali sportovi

Karlovačka Olimpija domaćin drugog po snazi europskog kupa u bejzbolu

Sportnet • ponedjeljak, 05.06.2023.
Karlovačka Olimpija domaćin drugog po snazi europskog kupa u bejzbolu

Pred nama je završnica Confederations Cupa, drugog po snazi europskog kupa u bejzbolu. Domaćin će biti Karlovac, odnosno BK Olimpija koja igra u skupini s Vienna Wanderersima, Astros Beisbolom, Hoboken Pioneersima...

U Karlovcu se od 7. do 11. lipnja održava završnica Confederations Cupa, drugog po snazi europskog kupa u bejzbolu, čime BK Olimpija, najtrofejniji karlovački sportski klub i najtrofejniji hrvatski baseball klub, ujedno i službeno počinje obilježavanje svoje 40. obljetnice.

Igraj na bejzbol utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Confederations Cup je drugi po snazi kup u sustavu europskog bejzbola, a u Karlovcu će se za naslov najboljeg nadmetati sedam momčadi.

Iz Španjolske dolaze Astros Beisbol (Valencia) i Tenerife Marlins (Santa Cruz de Tenerife), predstavnik Belgije su Hoboken Pioneers (Antwerp), Francusku predstavljaju Les Lions (Savigny sur Orge), Švicarsku Therwill Flyers (Therwill), Austriju Vienna Wanderers (Beč), a Hrvatsku, dakako, karlovačka Olimpija.

Raspored skupina:

Grupa A: Olimpija Karlovac, Vienna Wanderers (Beč, Austrija), Astros Beisbol (Valencia, Španjolska), Hoboken Pioneers (Antwerp, Belgija)

Grupa B: Therwill Flyers (Therwill, Švicarska), Les Lions (Savigny sur Orge, Francuska), Tenerife Marlins (Santa Cruz, Španjolska)

Svakog dana na rasporedu su tri utakmice pa tako u srijedu 7. lipnja igraju:

10:00 Astros Beisbol (Španjolska) - Hoboken Pioneers (Belgija)
13:30 Tenerife Marlins (Španjolska) - Therwill Flyers (Švicarska)
17:00 Olimpija Karlovac - Vienna Wanderers (Austrija)

Svakog dana utakmice se igraju u istim terminima. Domaća Olimpija u četvrtak u 17 sati igra protiv Astrosa, a u petak u 17 sati protiv Hobokena.

U subotu i nedjelju je razigravanje za plasman - u subotu u jutarnjem terminu igra se razigravanje za ostanak, a u 13:30 i 17:00 polufinale (Olimpija igra u 17 sati u slučaju da se plasira u polufinale). U nedjelju je u 10 ujutro na rasporedu završna utakmica razigravanja za ostanak, u 13:30 susret za 3. mjesto, a u 17 sati finale turnira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!