Zimski sportovi

Golden Nightsi visoko slavili i podebljali vodstvo u finalu NHL-a

Petar Jenjić • utorak, 06.06.2023.
Golden Nightsi visoko slavili i podebljali vodstvo u finalu NHL-a

Vegas Golden Nightsi upisali su drugu pobjedu u finalu NHL lige protiv Florida Panthersa. Na domaćem terenu slavili su s visokih 7:2...

Noćas je nastavljeno finale NHL lige, a još jedan korak bliže svom prvom naslovu u Stanley Cupu stigli su Vegas Golden Knightsi koji su i u drugoj domaćoj utakmici protiv Florida Panthersa stigli do pobjede.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon 5:2 pobjede u prvoj utakmici, noćas su pred svojim navijačima upisali još uvjerljiviju pobjedu, ukupno 7:2 za vodstvo 2-0 prije nego serije preseli na Istok.

U prvoj trećini Knightsi su postigli dva pogotka, i to preko Jonathana Marchessaulta i Aleca Martineza, da bi u drugoj to vodstvo podebljali na 4:0 golovima Nicolasa Roya i Bretta Howdena.

Početkom posljednje trećine Panthersi smanjuju, a strijelac je bio Anton Lundell, no to nije dugo trajalo. Svojim novim golom Marchessault je povećao na 5:1, da bi Mike Amadio zabio novi pogodak domaće momčadi.

Matthew Tkachuk smanjio je zaostatak na 6:2, dok je konačan rezultat postavio Howden svojim drugim pogotkom na utakmici. Bila e to još jedna izvrsna pobjeda Knigthsa.

NHL, finale:
Vegas Golden Knights - Florida Panthers 7:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!