Nogomet

Karim Benzema i službeno u žuto-crnoj kombinaciji Al-Ittihada

Mihaela Bradovski • utorak, 06.06.2023.
Karim Benzema i službeno u žuto-crnoj kombinaciji Al-Ittihada

Stigla je i službena potvrda, Karim Benzema stavio je potpis na ugovor s Al Ittihadom. Benzema je potpisao ugovor u trajanju do ljeta 2026. godine...

Karim Benzema oprostio se od madridskog Reala i već danas je stavio potpis na ugovor sa svojim novim klubom. Nije bilo nikakvih iznenađenja, Benzema je potpisao ugovor s Al Ittihadom kako se i očekivalo.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ugovor je potpisan u trajanju do 2026. godine, a Benzema će biti na međunarodnoj sceni na Svjetskom klupskom prvenstvu gdje će nastupati u dresu svog novog kluba.

U Saudijskoj Arabiji očekuje ga ogroman ugovor, a kako se čini, uskoro će mu se u ovoj ligi pridružiti još niz poznatih imena.

"To je dobra liga u kojoj ima mnogo dobrih igrača. Cristiano Ronaldo je već tamo, prijatelj koji pokazuje da Saudijska Arabija sve više napreduje. Ovdje sam da pobjeđujem, kao što sam činio u Europi. Imao sam sreću postići nevjerojatne stvari u svojoj karijeri u Španjolskoj i Europi. Sada osjećam da je pravo vrijeme za novi izazov i projekt", rekao je Benzema.

Benzema je u dresu Real Madrida odigrao 648 utakmica od 2009. godine kada je preselio u Madrid iz Lyona. Postigao je 354 pogotka te osvojio 25 trofeja.

FOTO: Al Ittihad

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!