Nogomet

Hajdukovac na Kekovom popisu za predstojeće kvalifikacijske utakmice

Petar Jenjić • srijeda, 07.06.2023.
Hajdukovac na Kekovom popisu za predstojeće kvalifikacijske utakmice
Foto: Pixsell

Matjaž Kek objavio je popis igrača za utakmice protiv Finske i Danske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Na njemu se našao i napadač Hajduka Jan Mlakar...

Pred Slovenijom su dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. godine. 16. lipnja igrat će protiv Finske u Helsinkiju, a 19. lipnja dočekat će Dansku.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Popis igrača za tu priliku objavio je izbornik Matjaž Kek koji je u reprezentaciju vratio napadača Hajduka Jana Mlakara koji je sezonu zaključio s 14 golova u svim natjecanjima.

"Po pitanju napadača, imamo ih dosta koji su sada u formi, tako da sam se odlučio za Mlakara", rekao je Kek na press konferenciji po tom pitanju.

Popis:

Vratari: Vid Belec (APOEL), Matevž Vidovšek (Olimpija), Aljaž Ivačič (Portland)

Braniči: Petar Stojanović (Empoli), Jaka Bijol (Udinese), Jure Balkovec (Alanyaspor), Miha Blažič (Angers), Žan Karničnik (Celje), David Brekalo (Viking), Vanja Drkušić (Soči), Erik Janža (Górnik Zabrze)

Veznjaci: Jasmin Kurtić (PAOK), Benjamin Verbič (Panathinaikos), Miha Zajc (Fenerbahče), Domen Črnigoj (Salernitana), Sandi Lovrić (Udinese), Adam Gnezda Čerin (Panathinaikos), Jon Gorenc Stanković (Sturm); Tomi Horvat (Sturm), Timi Max Elšnik (Olimpija);

Napadači: Andraž Šporar (Panathinaikos), Benjamin Šeško (Salzburg), Luka Zahović (Pogon Szczecin), Žan Celar (Lugano), Jan Mlakar (Hajduk), Žan Vipotnik (Maribor).

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!