Nogomet

Bivši trener Hajduka najavio veliko finale: 'Inter će odigrati sjajnu utakmicu, a počeo bih s Lukakuom'

Krešimir Milić • petak, 09.06.2023.
Bivši trener Hajduka najavio veliko finale: 'Inter će odigrati sjajnu utakmicu, a počeo bih s Lukakuom'
Foto: EPA

Inter će se sučeliti s Manchester Cityjem u finalu Lige prvaka. Za favorite svi ističu Guardiolinu momčad, ali i vide šanse Talijana…

Manchester City i Inter odigrati će sutra od 21 sat finale Lige prvaka u Istanbulu. Saznat ćemo sutra novog prvaka Europe, a velika većina trofej već pripisuje momčadi Pepa Guardiole.

Igraj na Manchester City - Inter na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

No ima i onih koji vide šanse momčadi Simonea Inzaghija u ovom finalu, a među njima je bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani koji je dio igračke karijere proveo i u milanskom klubu.

"Sve ide u korist City s obzirom na izvanrednu sezonu koju imaju i veliki su favoriti. No, Inter je u posljednje vrijeme momčad koja je ponovno otkrila svoje principe igre, svijesti i sigurnosti. Postoji nada da se favoriti u devedeset minuta mogu pobijediti. Što god se dogodi sutra, siguran sam da će Inter odigrati sjajnu utakmicu i izaći uzdignute glave", rekao je Tramezzani za TMW i odgovorio na pitanje s kojim bi napadačem počeo:

"Počeo bih s Lukakuom. Njihovi braniči su vrlo visoki i otvoreni, u toj liniji vidim Lukakua kao korisnijeg u smislu karakteristika. On je dobar i želi se malo osvetiti, ako ode, to će htjeti učiniti na najbolji mogući način i s njim, s njegovom fizikalnošću, Lautaro ima mogućnost igrati bolje."

FOTO: EPA/Claudio Giovannini

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!