Nogomet

Inzaghi: 'Odigrali smo sjajnu utakmicu i trebamo biti ponosni na to'

Krešimir Milić • nedjelja, 11.06.2023.
Inzaghi: 'Odigrali smo sjajnu utakmicu i trebamo biti ponosni na to'
Foto: EPA

Trener Intera bio je ponosan na svoje igrače nakon finala Lige prvaka. Imali su svojih prilika protiv Cityja koje nisu uspjeli realizirati…

Manchester City osvojio je prvi trofej Lige prvaka u finalu protiv Inter. U napetoj utakmici slavila je momčad Pepa Guardiole s 1:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Imali su i Talijani svojih šansi koje nisu realizirali, a Simone Inzaghi bio je ponosan na svoju momčad s obzirom na odigranu partiju protiv favoriziranog Cityja.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i trebamo biti ponosni na to. Ne trebamo misliti što bi bilo kad bi bilo. Zagrlio sam svakog svog igrača pojedinačno, bili su nevjerojatni, kao i naši navijači. Zaslužili smo drugačiji rezultat, ali nadam se da su navijači bili sretni kako je ekipa odigrala večeras", rekao je Inzaghi i dodao:

"Vidjeli ste zadnjih 25 minuta, lopta kao da nije htjela u gol. To se događa, nažalost nama se to dogodilo u finalu Lige prvaka. Pogodili smo prečku, jedna lopta je očišćena s linije, bio je i udarac koji je pogodio suigrača. Sve se dogodilo. Protiv Manchester Cityja smo igrali na svoje snage i radili smo to jako, jako dobro. S ovim duhom, organizacijom i usredotočenošću, mislim da ćemo opet biti ovdje. Zaslužili smo više, ali skidamo kapu Cityju, znamo koliko su oni radili da dođu do ovog trenutka."

FOTO: EPA/FABIO FRUSTACI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!