Nogomet

Nisu ga pustili u reprezentaciju, a nisu mu dali ni punu minutažu u teškom porazu

Krešimir Milić • nedjelja, 11.06.2023.
Nisu ga pustili u reprezentaciju, a nisu mu dali ni punu minutažu u teškom porazu

LA FC odlučio je da neće pustiti Stipu Biuka na Europsko prvenstvo. Krilni napadač nastupio je sinoć i dobio poluvrijeme u teškom porazu…

Nakon što je Los Angeles FC obavijestio HNS da neće pustiti Stipu Biuka da se priključi mladoj reprezentaciji pretrpjeli su težak poraz od Houstona.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Uskratili su mladom hrvatskom reprezentativcu mogućnost da zaigra na Europskom prvenstvu od 21 godine, a jučer je o tome i službeno izvijestio javnost HNS. Hrvatski nogometni savez je od 18. svibnja nekoliko puta kontaktirao Los Angeles na temu Stipe Biuka, a tek 10. lipnja stigla je povratna informacija kako klub neće odobriti Biuku dolazak na pripreme te potom nastup na U-21 Europskom prvenstvu.

Biukov klub nakon službene obavijesti HNS-a gostovao je kod Houston Dynama za koji igra nekadašnji napadač Lokomotive Ibrahim Aliyu. Huston je slavio s visokih 4:0 i nanio težak poraz LA FC-u u borbi za doigravanje.

Aliyu je bio asistent za treći zgoditak i proveo 77 minuta na travnjaku. Od prve minute susret je započeo i Stipe Biuk, ali je izašao nakon prvog poluvremena kad ga je zamijenio Opoku.

Houston je u prvom poluvremenu poveo 1:0 golom Quinonesa u 11 minuti, a preostala tri zabili su u drugom dijelu nakon Biukovog izlaska iz igre. Strijelci su još bili Bassi (50.), Baird(69.) i Escobar(89.).

Foto: Screenshot

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • đole11.06.2023. u 14:35
    Nego, di je taj Huston? Mislio sam da je lapsus, ali ako ga se triput tako napiše mora da stvarno postoji.
    đole