Nogomet

Mbappe poručio da neće produžiti ugovor, PSG spreman prodati ga već ovo ljeto

Branimir Korać • utorak, 13.06.2023.
Mbappe poručio da neće produžiti ugovor, PSG spreman prodati ga već ovo ljeto
Foto: EPA

Kylian Mbappe ponovno radi dramu uoči prijelaznog roka. Ovaj put poručio je PSG-u službenim putem kako neće produžiti ugovor koji završava sljedećeg ljeta...

Novi prijelazni rok i ponovno se PSG mora baviti Kylianom Mbappeom. Nije prvi put da je Mbappe pokrenuo alarm u PSG-u, već je jednom bio blizu prelaska u Real Madrid, a sada je klub obavijestio kako neće produžiti ugovor koji završava 2024. godine.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prošli put kada je bilo problema, Parižani su bili strpljivi i nagovarali Mbappea, otišlo je toliko daleko da ga je na ostanak nagovarao i sam Emmanuel Macron, ali kakvi sada signali dolaze iz Pariza, Mbappe bi mogao već ovog ljeta napustiti klub.

Kako pišu francuski mediji, u PSG-u su neugodno iznenađeni ovim potezom i ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda, neće stajati Mbappeu na putu.

Marca tvrdi da su i u Madridu ostali iznenađeni Mbappeovim potezom, Real je planirao krenuti po njega sljedeće ljeto, a sada bi mogla krenuti licitacija.

Mbappe je imao u ugovoru klauzulu prema kojoj bi mogao aktivirati još jednu godinu ugovora i on bi onda trajao do ljeta 2025. godine, ali odlučio se za drugačiji potez.

Lionel Messi i Sergio Ramos su već napustili klub, na izlaznim vratima je i Neymar, a odjednom je vrlo neizvjesna situacija oko Mbappea. PSG u velikoj mjeri mijenja izgled.

FOTO: EPA/TERESA SUAREZ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!