Tenis

Nastup Marina Čilića na Wimbledonu pod znakom pitanja

Petar Jenjić • srijeda, 14.06.2023.
Nastup Marina Čilića na Wimbledonu pod znakom pitanja
Foto: EPA

Nastup Marina Čilića na Wimbledonu pod velikim je znakom pitanja. Hrvatski tenisač već je otkazao nastup u Hertogenboschu, a prema pisanju nekih medija, samo je pitanje vremena kada će i službeno otkazati treći Grand Slam sezone...

Marin Čilić ove je godine odigrao tek jedan meč, na početku godinu na ATP turniru u Puneu. Pobijedio je Roberta Carballesa Baenu, a nakon toga predao Tallonu Greikspooru zbog ozljede koljena.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Uslijedila je operacija i oporavak, uz nadu da bi mogao nastupiti već na Roland-Garrosu. Nakon što je to propalo, ostala je nada da će oporavak biti gotov do travnatog dijela sezone, međutim, vrlo lako moguće da ni od toga neće biti ništa.

Prije nekoliko dana hrvatski tenisač objavio je da je prisiljen otkazati nastup na turniru u Hertogenboschu. Prema pisanju određenih medija koji pobliže prate teniska događanja, dovodi se u pitanje i nastup na ATP Londonu, a zatim i vrhuncu travnatog dijela sezone - Wimbledonu. Neki navode da je to sigurno, iako službene potvrde još nema.

Podsjetimo, Čilić je prošle godine bio prisiljen otkazati nastup zbog pozitivnog testa na koronavirus. Do sada je tri puta dolazio do četvrtfinala te jednom igrao finale.

FOTO: EPA/JULIO MUNOZ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!