Tenis

Preokret Pavića i Mektića za polufinale Stuttgarta!

Petar Jenjić • četvrtak, 15.06.2023.
Preokret Pavića i Mektića za polufinale Stuttgarta!
Foto: EPA

Mate Pavić i Nikola Mektić izborili su polufinale ATP turnira u Stuttgartu. Danas su bili bolji od Marcela Demolinera i Andreasa Miesa...

Drugi meč i druga pobjeda na ATP turniru u Stuttgartu u produženom tie-breaku. Mate Pavić i Nikola Mektić u četvrtfinalu su nakon preokreta slavili.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Protivnici su im bilo Brazilac Marcelo Demoliner i Nijemac Andreas Mies, a hrvatska kombinacija slavila je sa 4:6, 6:4, 10:7 nakon jednog sata i 29 minuta igre.

Jedan break vidjeli smo u prvom setu, a dogodio se kod rezultata 3:3. Brazilsko-njemačka kombinacija oduzela je servis i prednost sačuvala do kraja, da bi se slično dogodilo i u drugom setu, ali ovoga puta na stranu hrvatskih tenisača.

U odlučujućem, trećem setu, igrao se produženi tie-break. Mektić i Pavić vrlo brzo poveli su s 4:1, protivnici su se vratili na poen zaostatka, ali više od toga nije išlo.

Za plasman u finale igrat će protiv austrijskog dvojca Alexander Erler/Lucas Miedler. Ovo je prvi put od kraja veljače i početka ožujka da su povezali dvije pobjede.

ATP Stuttgart, četvrtfinale:
Mate Pavić/Nikola Mektić - Marcelo Demoliner/Andreas Mies 4:6, 6:4, 10:7

FOTO: EPA/NEIL HALL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!