Nogomet

Hat-trick Breretona za 25 minuta, Čile potopio Dominikansku Republiku

Petar Jenjić • subota, 17.06.2023.
Hat-trick Breretona za 25 minuta, Čile potopio Dominikansku Republiku

U prijateljskoj utakmici protiv Dominikanske Republike, reprezentacija Čilea upisala je visoku pobjedu uz hat-trick Bena Breretona Diaza. Sva tri pogotka zabio je u prvih 25 minuta...

Čile i Dominikanska Republika noćas su u Vina del Maru odigrali prijateljsku utakmicu, a do pobjede je stigla domaća momčad s visokih 5:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Apsolutni junak Čilea bio je Ben Brereton Diaz koji je u prvih 25 minuta postigao čak tri pogotka. Prvi je stigao u 11. na asistenciju Diega Valdesa, drugi šest minuta kasnije uz malo sreće i odbijanja, a treći na asistenciju Bruna Barticciotta.

Brereton je kroz mlađe kategorije igrao za englesku reprezentaciju, da bi se 2021. odlučio igrati za Čile, rodnu domovinu njegove majke. Zadnje četiri godine bio je član Blackburn Roversa.

Barticciotto je u samoj završnici prvog poluvremena podebljao na 4:0 iz penala, da bi konačan rezultat isti igrač postavio u 58. minuti nakon asistencije Guillerma Sota.

Čileanci su prije pet dana slavili u prijateljskom dvoboju protiv Kube s 3:0, a u noći s utorka na srijedu čeka ih gostovanje kod Bolivije.

Prijateljska utakmica:
Čile - Dominikanska Republika 5:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!