Ostali sportovi

Plazibat spreman za borbu: 'Napravit ću isto što su nogometaši napravili Nizozemcima'

Petar Jenjić • subota, 17.06.2023.
Plazibat spreman za borbu: 'Napravit ću isto što su nogometaši napravili Nizozemcima'
Foto: Pixsell

Na Collision 5 eventu u Rotterdamu nastupit će dvojica hrvatskih predstavnika, Antonio Plazibat i Andrej Kedveš. U jednoj od najvažnijih borbi večeri Plazibat će se boriti za privremeni pojas teške kategorije...

Večeras je na rasporedu Collision 5 u Rotterdamu gdje će se za privremeni pojas teške kategorije boriti hrvatski kick-boksač Antonio Plazibat u organizaciji GLORY-ja. Večer prije finala Lige nacija tako će Hrvatska imati još jedan razlog pratiti zbivanja iz Nizozemske.

Igraj na Ultimate Fight Glory na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Plazibatov protivnik bit će Kevin Tariq Osaro u glavnoj borbi nakon 22:30 sati. Hrvatski borac imao je 124 kilograma na vagu, a njegov protivnik 125 i pol kilograma.

"Napravit ću isto što su nogometaši napravili Nizozemcima. Bila je luda utakmica i to očekujem od ovog meča. Idemo napraviti spektakl", rekao je Plazibat kojem pobjeda donosi borbi za pojas s Ricom Verhoevenom.

Dodajmo i to da će se u preliminarnom programu boriti i drugi Hrvat Andrej Kedveš kojem će biti prvi nastup na takvom događaju. Protivnik će mu biti Marek Pelcis, a oba su borca na vaganju imala malo ispod dopuštenih 70 kilograma.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!