Nogomet

AS: "Sve za san, a s Modrićem na terenu snovi su malo bliži"

Petar Jenjić • nedjelja, 18.06.2023.
AS: "Sve za san, a s Modrićem na terenu snovi su malo bliži"
Foto: FaH

Španjolski AS objavio je tekst uoči finalne utakmice Lige nacija između Hrvatske i Španjolske. Novinar Hector Martinez najavio je da će večeras glavni hrvatski grad biti Rotterdam, s obzirom na to da se očekuje velik broj navijača...

Španjolski AS objavio je tekst uoči finalne utakmice protiv Hrvatske s naslovom "Posljednja prepreka zove se Modrić". U tekstu stoji da je velika dvojba hoće li igrati Joselu ili Alvaro Morata u početnoj postavi "utakmice na kojoj će biti 20 tisuća Hrvata".

Igraj na Hrvatska - Španjolska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prisjetili su se sjajne generacije koja je od 2008. do 2012. godine dva puta osvojila Europsko prvenstvo, a jednom bila svjetski prvak. Otada pa do danas, ističe AS, "vrijeme je pokazalo koliko je teško osvajati trofeje".

"Ne čudi kako se finale doživljava u balkanskoj zemlji. Njen glavni grad neće danas biti Zagreb nego Rotterdam gdje se očekuje 20 tisuća navijača. Sve za san, a s Modrićem na terenu snovi su malo bliži."

Hrvatsku igra pod "dirigentskom palicom vodi Modrić, iako u toj funkciji ima dva sjajna partnera u Brozoviću i Kovačiću", stoji dalje u tekstu koji ističe da je hrvatski protunapad veliki adut Dalićeve momčadi.

"Hrvatska zna trpjeti, to joj je u DNK. Na Svjetskom prvenstvu probali smo penale s Luisom Enriqueom, a znamo kako je ta priča završila. Bolje ih je izbjeći jer nedjelja nije dan za lutriju."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!