Tenis

Petra Marčinko bez izgubljenog seta osvojila turnir u Rimu!

Petar Jenjić • nedjelja, 18.06.2023.
Petra Marčinko bez izgubljenog seta osvojila turnir u Rimu!
Foto: FaH

Petra Marčinko uspješno je zaključila ITF turnir u Rimu. U finalnom meču u dva je seta bila bolja od domaće predstavnice Georgije Pedone...

Pravi povratak u formu dočekala je Petra Marčinko koja je danas osvojila svoj četvrti turnir u karijeri i tako ostala stopostotna što se tiče finalnih mečeva.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Danas je nakon jednog sata i 11 minuta provedenih na terenu svladala Talijanku Georgiju Pedone te osvojila 60 tisuća dolara vrijedan turnir u Rimu. Bilo je 6:2, 6:2 pa je tako i peti meč na turniru zaključila u dva seta.

Nakon što je spasila tri break šanse protivnice, Marčinko je napravila break za 3:1. Dvije nove prilike imala je Pedone za povratak u set, ali nije iskoristila, da bi zatim ponovno ispustila svoj servis.

U drugom smo setu vidjeli po dva breaka sa svake strane, a nakon toga je hrvatska tenisačica bez većih problema zaključila meč u svoju korist i osvojila turnir.

Podsjetimo, ovo joj je prvi osvojen turnir ove godine, ali ne i najvrjedniji. Lani je u Francuskoj osvojila 80 tisuća dolara vrijedan turnir, a uz to i dva od 25 tisuća u Turskoj.

ITF Rim, finale:
Petra Marčinko - Georgia Pedone 6:2, 6:2

FOTO: HINA/Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!