Sportnet

Cipetić potpisao za mađarskog prvoligaša

Krešimir Milić • nedjelja, 18.06.2023.
Cipetić potpisao za mađarskog prvoligaša

Otišao je iz Lokomotive nakon tri i pol godine na Kajzerici. Njegov novi klub proteklu sezonu završio je na šestom mjestu ljestvice

Nakon tri i pol godine u Lokomotivi desni bek Branimir Cipetić otišao u mađarskog prvoligaša Kisvardu. Tijekom tri i pol godine u dresu Lokomotive upisao je 89 nastupa i 11 asistencija.

Igraj na Hrvatska - Španjolska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako sam sretan što sam potpisao za Kisvardu, momčad koja mi nije nepoznanica, obzirom da sam pratio njene rezultate proteke dvije ili tri godine. Znam da je iskoračila na međunarodnu scenu i da je njena uloga u mađarskom nogometu sve izraženija. Dobio sam priliku u novom klubu i u novoj državi. Izazov mi je ispuniti očekivanja i pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva. Nakon povratka iz Španjolske cilj mi je bio zaigrati u Mađarskoj ili Poljskoj tako da se ta želja ispunila zbog čega sam zadovoljan. Dolaskom iz Lokomotive u jaki klub i jaku ligu imat ću priliku ponovno ući u krug kandidata za nacionalnu reprezentaciju", rekao je Cipetić za službenu stranicu novog kluba.

Prije dolaska u Zagreb bio je član Širokog Brijega, a ima i sedam nastupa za BiH reprezentaciju. Prošao je Hajdukovu omladinsku školu iz koje se otisnuo u Španjolsku gdje je igrao za niželigaše Alicante, CD Torrevieju, Elche i CD Vitoriju.

Njegov novi klub proteklu sezonu završio je na šestom mjestu ljestvice, a jedan od članova kluba je i hrvatski stoper Dominik Kovačić.

"Dragi Cipe, ne sumnjamo da ćeš se svojim vedrim karakterom, profesionalizmom i vječnim osmijehom brzo snaći u Mađarskoj!", stoji u objavi Lokomotive kojom su se oprostili od bivšeg igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!