Nogomet

Majer: 'Tužni smo, prije svega ja zbog promašenog jedanaesterca, ali je i ovo veliki rezultat'

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 19.06.2023.
Majer: 'Tužni smo, prije svega ja zbog promašenog jedanaesterca, ali je i ovo veliki rezultat'
Foto: FaH

Lovro Majer i Bruno Petković bili su oni koji nisu uspjeli nadmudriti Unaija Simona u raspucavanju s 11 metara. Majer žali zbog neiskorištenog jedanaesterca i nada se da će nešto naučiti iz ovoga...

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon "lutrije" jedanaesteraca poražena u finalu Lige nacija od Španjolske, a tragičari su postali Lovro Majer i Bruno Petković čije je udarce obranio Unai Simon.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Tužni smo, prije svega ja zbog promašenog jedanaesterca. To je nogomet i to je tako, nažalost. Dali smo sve od sebe, ali ispalo je tako", kazao je utučeni Majer nakon utakmice.

"Od početka smo igrali dobro, pred kraj su Španjolci malo preuzeli inicijativu. U obje utakmice smo dali sve od sebe, na kraju smo drugi, ali mislim da je i ovo veliki rezultat", dodao je.

Veznjak francuskog Rennesa poželio je zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi.

"Atmosfera je bila čudesna, fenomenalna. Želim svima zahvaliti, otkako sam ja ovdje, ovo je najbolja atmosfera koju smo imali. Hvala svima, bilo je predivno."

Njegov veliki prijatelj iz Dinamovih dana, a sada španjolski reprezentativac Dani Olmo je poručio kako će se Majer vratiti još jači.

"Dat ću sve od sebe da tako bude, nažalost ja sam bio taj koji je promašio. Žao mi je zbog toga, probat ću nešto izvući iz svega ovoga", kazao je na kraju Majer.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!