Košarka

Paul: 'Još nisam imao vremena sve to probaviti'

Petar Jenjić • utorak, 20.06.2023.
Paul: 'Još nisam imao vremena sve to probaviti'
Foto: EPA

Chris Paul dao je intervju za New York Times ubrzo nakon saznanja da će u razmjeni ići u Washington Wizardse. Istaknuo je da je vijest o razmjeni saznao od sina, ali da je sve to dio posla u kojem jesu...

Phoenix Sunsi bi u sljedećoj sezoni svojim najvećim zvijezdama Kevinu Durantu i Devinu Bookeru trebali priključiti Bradleyja Beala iz Washington Wizardsa. Jedan od onih koji je uključen u razmjenu jest i Chris Paul, uz Landryja Shameta.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jedan od najboljih razigravača zadnjih 15-ak godina, dao je intervju za New York Times ističući da je to saznao preko sinove poruke.

"Teško je. Ozbiljno, to je dio posla i ono što shvaćate jest da vam nitko ništa ne duguje. Bez obzira na to kakav si s njima ili što god napravimo, shvatiš da je to posao. Nitko vam ništa ne duguje, a tako treba i biti."

Paul je u NBA ligi od 2005. godine, a 12. puta biran je na All-Staru. U Sunsima je od 2020. godine, no do željenog naslova prvaka nije još uvijek došao pa je vlasnik Mat Ishbia odlučio promijeniti nešto. Razigravač vjeruje da je ulogu u tome imao i legendarni Isiah Thomas koji je dobar prijatelj s Ishibijom.

"Kada se to dogodi i onda vam sin pošalje poruku, shvatite sve. Mat i Isiah očito žele ići u drugom smjeru. Nisam još imao vremena sve to probaviti."

FOTO: EPA/SHAWN THEW

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!