Ostali sportovi

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu pod istragom zbog navodne korupcije i sumnjivih ugovora

Branimir Korać • utorak, 20.06.2023.
Organizatori Olimpijskih igara u Parizu pod istragom zbog navodne korupcije i sumnjivih ugovora

U još jednoj u nizu afera u svijetu sporta, našli su se ovaj put organizatori Olimpijskih igara u Parizu. Kako javljaju francuski mediji, policija je pretražila urede sjedišta organizacijskog ureda Olimpijskih igara...

Policija i istražitelji u utorak su pretraživali urede sjedišta organizatora Olimpijskih igara u Parizu zbog navodne sumnje na korupciju.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nalog za pretragu izdalo je francusko nacionalno tužiteljstvo, a prema službenoj objavi organoizacijskog odbora, postoji potpuna suradnja s istražiteljima kako bi se istraga i posao istražitelja u potpunosti olakšali.

Detalji samog slučaja još uvijek nisu objavljeni te je najavljeno kako će se vrlo skoro oglasiti i francuski Središnji ured protiv korupcije, financijskih i poreznih prijestupa te financijska pariška pravosudna policija.

Organoizatori olimpijskih igara negiraju kako je bilo ikakvih nepravilnosti i pogodovanja te se očekuje vrlo brzo i njihova priča.

Inače, proteklih dana našli su se na udaru dijela javnosti jer još uvijek nije moguće utvrditi koliko će Olimpijske igre uopće koštati Francusku i Parižane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!