Nogomet

Di Marzio tvrdi: 'Dogovor je postignut, Marcelo Brozović seli u Saudijsku Arabiju'

Branimir Korać • nedjelja, 25.06.2023.
Di Marzio tvrdi: 'Dogovor je postignut, Marcelo Brozović seli u Saudijsku Arabiju'
Foto: FaH

Marcelo Brozović uskoro bi trebao postati novim igračem Al-Nassra. Kako tvrdi talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, klubovi su postigli dogovor, kao i Brozović o visini ugovora...

Marcelo Brozović čini se definitivno seli u novu obećanu zemlju za nogometaše, Saudijsku Arabiju. Interes Al-Nassra već je jako dobro poznat, Saudijci su žestoko zagrizli i u konkurenciji Barcelone odnijeli pobjedu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Apsolutno je jasno da Barcelona ne može konkurirati saudijskim ponudama, ali Brozovićeva želja bila je preseliti u Barcelonu, no Al-Nassr je ipak sa svojom ponudom porazio Katalonce.

Inter je postigao dogovor s Al-Nassrom koji će mu isplatiti 23 milijuna eura odštete, a Brozović bi trebao zarađivati 20 milijuna eura godišnje. Ugovor s Al-Nassrom trebao bi biti na tri godine.

Brozović je dugo bio Barcelonina želja, ali Katalonci nikako nisu mogli postići dogovor s Interom što je pak bio manji problem za Saudijce.

Hrvatski reprezentativac tako se pridružuje sve većem broju igrača koji odlaze u Saudijsku Arabiju, a u Al-Nassru će dijeliti svlačionicu s Cristianom Ronaldom.

Potvrda transfera očekuje se sljedeći tjedan.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani25.06.2023. u 14:21
    Di ćeš tamo budalo jedna
    Bogomdani