Nogomet

Nisu samo Brozović i Modrić, Saudijci žele i Rakitća

Krešimir Milić • nedjelja, 25.06.2023.
Nisu samo Brozović i Modrić, Saudijci žele i Rakitća
Foto: EPA

Prema pisanju španjolskom Mundo Deportiva, saudijski Al-Ettifaq ne odustaje od Hrvata. Spremni su plaćati 10 milijuna eura po sezoni…

Od kraja prošle sezone luduje ljetni prijelazni rok, a ponajviše zaslugom petro-dolara kojima Saudijska Arabija zasipa Europu. Već su na zimu doveli jednog od najboljih europskih nogometaša svih vremena Cristiana Ronalda, a onda se ovog ljeta nastavilo s Karimom Benzemom pa N'Golom Kanteom i drugima.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trenutno se najviše špekulira oko transfera Marcela Brozovića u Saudijsku Arabiju i prema pisanju talijanskih medija čeka se tek službena objava da je hrvatski veznjak novi suigrač Ronaldu.

Nije Brozović jedini Hrvat kojem Saudijci daju bogastvo. Ranije su još pokušali milijunima privući Luku Modrića, ali svaki pokušaj završio odbijenicom hrvatskog kapetana koji karijeru jednog dana želi završiti u Real Madridu.

Da bi potražnja za legendarnim trojcem sa Svjetskog prvenstva iz Rusije bio potpun pobrinuo se Al-Ettifaq koji je nudio Modriću milijune, a sprema ih i za Ivana Rakitića.

Prema pisanju Mundo Deportiva, ranije su Rakitiću nudili šest milijuna po sezoni, a sad daju 10 što je znatno više od onog što prima u Sevilli. Rakitić je ključni igrač u postavi Josea Luisa Mendilibara i kapetan na Sanchez Pijuzanu, a uz to se u andaluzijskoj prijestolnici osjeća kao kod kuće.

Stoga je i u njegovom slučaju mala vjerojatnost da će napustiti komfor koji uživa u Sevilli i prihvatiti saudijske milijune.

FOTO: EPA/ANNA SZILAGYI

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!