Ostali sportovi

Francuski boksač svladao Kneževića u osmini finala

HINA, Petar Jenjić • utorak, 27.06.2023.
Francuski boksač svladao Kneževića u osmini finala
Foto: Pixsell

Petar Krešimir Knežević nije uspio ući u četvrtfinale kategorije do 71 kilograma. U meču osmine finala svladao ga je francuski predstavnik Makan-Vie Traore...

Hrvatski boksač Petar Krešimir Knežević zaustavljen je u osmini finala, u kategoriji do 71 kilograma, na Europskim igrama koje se održavaju u Poljskoj.

S 5-0 je bolji od hrvatskog predstavnika bio Francuz Makan-Vie Traore. U nastavku dana hrvatski boks još će predstavljati Dea Bolanča u kategoriji do 57 kilograma. Od 18:45 sati na programu je njen meč osmine finala protiv Dankinje Melisse Juvonen Mortensen.

U srijedu će troje hrvatskih predstavnika imati četvrtfinalne borbe. Prva će u ring Sara Beram u kategoriji do 60 kilograma, a njena suparnica bit će Srpkinja Natalia Shadrina. Ta je borba predviđena u 13:30 sati.

U 15:15 sati četvrtfinalni meč u kategoriji do 80 kilograma ima Gabrijel Veočić, a na putu prema polufinalu mu stoji Estonac Stiven Aas, a potom od 15:45 Marko Čalić u kategoriji do 92 kilograma ima zakazani četvrtfinalni dvoboj protiv Irca Jacka Marlyja.

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!