Nogomet

HNS: 'Izražavamo punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu, bit ćemo uz njih tijekom procesa'

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 30.06.2023.
HNS: 'Izražavamo punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu, bit ćemo uz njih tijekom procesa'
Foto: FaH

Hrvatski nogometni savez oglasio se nakon što je potvrđeno kako je podignuta optužnica protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena. Priopćenje prenosimo u potpunosti...

Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu.

Kao osvajači srebrne i brončane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. No, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost.

Stoga Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te ćemo biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tijekom procesa.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!