Tenis

Pavić i Mektić prejaki za Dodiga i Krajiceka za treću titulu zaredom u Eastbourneu!

Petar Jenjić • petak, 30.06.2023.
Pavić i Mektić prejaki za Dodiga i Krajiceka za treću titulu zaredom u Eastbourneu!
Foto: EPA

Mate Pavić i Nikola Mektić osvojili su i treću godinu zaredom ATP turnir u Eastbourneu. Danas su u finalnom meču bili bolji od Ivana Dodiga i Austina Krajiceka...

Čak treću godinu zaredom Nikola Mektić i Mate Pavić bez izgubljenog seta u finalu osvajaju naslov na ATP turniru u Eastbourneu u konkurenciji parova.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Danas su se na drugoj strani mreže našli Ivan Dodig i Austin Krajicek koji su bili na nizu od 13 pobjeda i dva osvojena turnira, ali danas ipak nisu uspjeli doći do trećeg.

Pavić i Mektić slavili su sa 6:4, 6:2 nakon jednog sata i pet minuta provedenih na terenu. Mati je ovo 35. naslov u parovima, Nikola ima deset manje, a s druge strane, Dodig ostaje na 23 naslova.

U prvom setu današnji pobjednici spasili su tri break lopte, a iskoristili svoju jedinu za konačnih 6:4. U drugom su napravli dva breaka za potvrdu pobjede.

Sve skupa jedna odlična uvertira za Wimbledon gdje će i jedni i drugi imati što za reći. Pavić i Mektić zadnje dvije godine dolazili su do finala gdje su jednom pobijedili, a jednom izgubili, dok Dodig ima jedno finale.

ATP Eastbourne, finale:
Nikola Mektić/Mate Pavić - Ivan Dodig/Austin Krajicek 6:4, 6:2

FOTO: EPA/NEIL HALL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!