Nogomet

Saga privedena kraju? Inter prihvatio ponudu Al-Nassra, Brozović ipak seli u Saudijsku Arabiju

Mihaela Bradovski • subota, 01.07.2023.
Saga privedena kraju? Inter prihvatio ponudu Al-Nassra, Brozović ipak seli u Saudijsku Arabiju
Foto: FaH

Saga je napokon privedena kraju i Marcelo Brozović uskoro bi trebao i službeno igračem Al-Nassra. Inter je prihvatio ponudu Saudijaca, a Brozović je na pregovorima u Parizu dogovorio svoje uvjete, javljaju talijanski mediji...

Dok se sve ne potpiše, potrebno je biti oprezan, međutim posljednje informacije talijanskih transfer gurua govore kako je napokon sve gotovo te je postignut konačan dogovor i čini se da je doista tako.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Inter neće dobiti prvotno dogovorenih 23 milijuna eura nego se na kraju zadovoljio s 18 milijuna što je prihvatio i tako omogućio završavanje posla.

Prema tvrdnjama Skyja, Brozović će potpisati trogodišnji ugovor vrijedan oko 30 milijuna eura godišnje.

Hrvatski reprezentativac proveo je dan u Parizu gdje je čekao konačan dogovor, a iščekujući dovršetak posla, već je odradio i liječnički pregled tako da preostaje samo potpis ugovora i priča je i službeno završena.

Pozadina priče jako je dobro poznata, Brozović je imao želju preseliti u Barcelonu, ali ona ga jednostavno nije mogla platiti. Saudijci su bili tu u pozadini, dogovorili sve s Interom, ali Brozović nije prihvatio njihove financijske uvjete iako su bili znatno bolji nego Barcelonini.

Kada već mora napustiti Europu, Brozović je povisio ulog i zatražio od Saudijaca znatno veći ugovor, u rangu od oko 30 milijuna eura što je u konačnici i dobio. Posao je onda zapeo na dogovoru Intera i Al-Nassra koji je pokušao malo kompenzirati novac smanjivši odštetu koju namjerava platiti Interu što je pak naljutili Talijane.

Iz Intera su za danas postavili "deadline" za dogovor, da on nije bio postignut, Talijani bi potpuno prekinuli pregovore i Brozović bi do daljnjeg ostao u Interu. Na kraju dogovor je ipak postignut i priča je okončana. Barem se tako čini.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!