Nogomet

VIDEO: Biuku i Župariću puna minutaža u porazima Los Angelesa i Portlanda

Petar Jenjić • nedjelja, 02.07.2023.
VIDEO: Biuku i Župariću puna minutaža u porazima Los Angelesa i Portlanda
Foto: EPA

Bogata je večer iza nas u američkoj MLS ligi u kojoj su nastupila i trojica hrvatskih nogometaša. Jedini je pobjedu upisao Damir Kreilach s Real Salt Lakeom, dok su Stipe Biuk s Los Angelesom i Dario Župarić s Portlandom izgubili...

Do sedme uzastopne utakmice bez poraza, a ukupno pete pobjede, stigao je Real Salt Lake koji je slavio u gostima kod Toronta i tako mu nanio treći poraz zaredom, a niz bez pobjede produžio na šest utakmica.

Igraj na MLS na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pogodak vrijedan tri boda stigao je u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena kada je odbijanac iz blizine u gol skrenuo Anderson Andres Julio Santos.

Damir Kreilach krenuo je u početnoj postavi gostiju te igrao do 83. minute. Najzanimljivije trenutke s utakmice pogledajte OVDJE.

Drugi uzastopni poraz pretrpio je Los Angeles FC koji je izgubio u gostima kod FC Dallasa rezultatom 2:0. Oba pogotka domaćin je postigao u drugom poluvremenu, prvo je u 56. minuti zabio Bernard Kamungo, da bi pobjedu potvrdio Sam Junqua u samoj završnici susreta.

U dresu poražene momčadi cijeli je susret odradio Stipe Biuk. Najzanimljivije trenutke s utakmice pogledajte OVDJE.

Dario Župarić i cijela momčad Portland Timbersa noćas nije bila na razini, s obzirom na to da je upisala poraz u gostima kod Minnesote s visokih 4:1. Tako četvrtu uzastopnu utakmicu ne zna za pobjedu.

Nakon prvog poluvremena domaćin je vodio s 2:0, prvo je autogol postigao Diego Chara u 43., da bi pet minuta kasnije poentirao Emanuel Reynoso. Gosti smanjuju nakon točno sat vremena igre preko Francka Bolija, no to je bilo sve.

Prvo je u 74. minuti zabio Bongokuhle Hlongwane, a tri minute kasnije pobjedu je svojim novim golom potvrdio Reynoso. Župarić je odigrao cijelu utakmicu za goste.

Najzanimljivije trenutke s utakmice pogledajte OVDJE.

MLS:
Toronto FC - Real Salt Lake 0:1
FC Dallas - Los Angeles FC 2:0
Minnesota - Portland Timbers 4:1

FOTO: EPA/Luis Ramírez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!