Nogomet

Mirlind Daku napušta Osijek i odlazi u ruski klub

Petar Jenjić • ponedjeljak, 03.07.2023.
Mirlind Daku napušta Osijek i odlazi u ruski klub
Foto: Pixsell

Mirlind Daku napustit će potpuno redove Osijeka i otići put Rusije. Kako sada stvari stoje, samo je pitanje dana kada će potpisati za ruski Rubin iz Kazana...

Prema pisanju kosovskih medija, Mirlind Daku više neće biti član Osijeka i samo je pitanje trenutka kada će potpisati za ruski Rubin iz Kazana.

Igraj na Stabaek - Stromgodset na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Daku je već u Kazanu kako bi obavio liječničke preglede, a zatim i potpisao trogodišnji ugovor. GazetaBlicSport spominje iznos od 1.2 milijuna eura, a od toga bi kosovskom Llapiju trebalo pripasti oko 180 tisuća eura.

Kosovski nogometaš, koji je odlučio nastupati za Albaniju, u Osijek je stigao 2018. godine iz spomenutog Llapija, a klub ga je platio 60 tisuća eura. Bio je na posudbama u Kukesiju, Balkaniju te na koncu u slovenskoj Muri za koju je briljirao prošle sezone.

U slovenskom prvenstvu u 37 utakmica postigao je 22 pogotka i dodao dvije asistencije. Osječani su čekali njegov povratak, ali na kraju od toga vjerojatno neće biti ništa. U bijelo-plavom dresu odigrao je 16 utakmica i postigao četiri pogotka.

Ranije ga se povezivalo s rumunjskim Rapidom i turskim Trabzonsporom, ali čini se da su Rusi bili konkretniji i izdašniji.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!