Tenis

Borna Ćorić odradio set i pol, Donna Vekić u akciji ipak u utorak

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.07.2023.
Borna Ćorić odradio set i pol, Donna Vekić u akciji ipak u utorak
Foto: EPA

Borna Ćorić nije uspio dovršiti svoj meč prvog kola Wimbledona u ponedjeljak, a Donna Vekić svoj nije niti započela. Tako će drugog dana Wimbledona ipak dvoje Hrvata biti u akciji...

Prvi dan Wimbledona trebao je donijeti nastupe sva četiri hrvatska predstavnika u singlu, međutim, samo ih je dvoje završilo s nastupom. Petra Martić prošla je Lindu Fruhvirtovu, a Borna Gojo poražen je od Maximiliana Marterera.

Igraj na mečeve u Wimbledonu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvom dijelu dana kiša je remetila program i tu se izgubilo na vremenu. Tako je Borna Ćorić izašao na teren protiv Guida Pelle, ali nije dovršio svoj meč.

Ćorić je izgubio prvi set sa 6:3, bio je to vrlo razočaravajući početak, u drugom setu Pella je ponovno došao do breaka i poveo s 3:2, ali Borna se uspio vratiti i kod 4:4 meč je prekinut zbog mraka.

Ćorić i Pella u utorak će nastaviti svoj meč na terenu broj 14 i to nakon što svoj meč odrade Ben Shelton i Taro Daniel.

Donna Vekić trebala je biti na terenu sa Shuai Zheng, ali njih dvije nisu niti započele svoj dvoboj. On je prebačen za utorak i to na teren broj četiri kao drugi meč dana iza Ysaline Bonaventure i Zhuoxuan Bai.

FOTO: EPA/Chema Moya

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!