Tenis

Oproštaj od Wimbledona: Donna Vekić upisala poraz i u konkurenciji ženskih parova

Branimir Korać • subota, 08.07.2023.
Oproštaj od Wimbledona: Donna Vekić upisala poraz i u konkurenciji ženskih parova
Foto: EPA

Donna Vekić nakon poraza u singlu, poražena je i u konkurenciji parova u Wimbledonu. Igrala je s Terezom Martincovom te su poražene od Laure Siegemund i Vere Zvonareve...

Donna Vekić završila je s nastupom u Wimbledonu. Jučer je u singlu poražena od Markete Vondroušove, a danas u konkurenciji ženskih parova s Terezom Martincovom.

Igraj na Wimbledon na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Vekić i Martincova nisu uspjele uzeti niti set u meču protiv Laure Siegemund i Vere Zvonareve koje su odnijele pobjedu za sat i 40 minuta.

Vekić i Martincova su već u prvom gemu meča imale 0:40 i veliku priliku za odličan start breakom, nisu je iskoristile te su u završnici seta izgubile svoj servis i set sa 6:4.

U drugom setu ponovno nisu iskoristile priliku u prvom gemu, ali jesu u trećem. Break prednosti su držale sve do 5:3 kada su servirale za set, Siegemund i Zvonareva su se spasile i serijom 4:0 napravile preokret te otišle do pobjede.

Vekić tako završava s nastupom, kako je najavila slijedi joj uskoro Hopman Cup s Bornom Ćorićem, a onda kraći odmor od tenisa.

Wimbledon, prvo kolo parova:
Laura Siegemund/Vera Zvonareva (Njemačka/-) - Tereza Martincova/Donna Vekić (Češka/Hrvatska) 6:4, 7:5

FOTO: EPA/ISABEL INFANTES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!