Vodeni sportovi

Tucak: 'U ovoj smo utakmici zaista prokockali neke stvari'

Sportnet, Petar Jenjić • nedjelja, 23.07.2023.
Tucak: 'U ovoj smo utakmici zaista prokockali neke stvari'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Izbornik Ivica Tucak i reprezentativac Jerko Marinić Kragić prokomentirali su poraz od Crne Gore u osmini final Svjetskog prvenstva. Na kraju ostaje žal za propuštenim prilikama...

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak prokomentirao je poraz od Crne Gore u osmini finala Svjetskog prvenstva u Japanu.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitke Crnoj Gori na pobjedi, a nama ostaje žal jer smo u ovoj utakmici zaista prokockali neke stvari. Puno toga je utjecalo na ovaj za nas negativan rezultat, prije svega ogroman broj isključenja, što je uvjetovalo i da nismo mogli više rotirati puno. Puno smo golova primili gotovo pa na isteku suparničkog napada, što je identično bilo protiv Mađarske."

Dvoboj je prokomentirao i najbolji strijelac Jerko Marinić Kragić.

"Prvo bi i ja čestitao Crnoj Gori, na trenutke je to izgledalo kao da žele pobjedu više od nas i to je možda najgore od svega. Ušli smo loše, cijelo se vrijeme vraćali, ali nikako i da ih “slomimo”. Ne znam što bi rekao, ovo mi je u mojoj karijeri možda i najveća tuga, najbolniji poraz. Ispričavam se i suigračima, zadnja dva šuta su dopala mene, nažalost nisam uspio realizirati, nisam uspio dovesti momčad do izjednačenja ili pobjede. Jednostavno, nisam uspio. Žao mi je i krivo, nemam sad ovako na prvu što drugo reći."

Crnogorci su danas odigrali jako dobro.

"Crnogorci su danas odigrali perfektnu utakmicu, napadački su stvarno bili pravi, a mi u određenim obrambenim situacijama nismo bili pravi. Nismo pokazali dovoljnu energiju i kaznili su nas. Nisam se nikada susreo s ovakvim tipom poraza, ovo je meni sada užas, no naravno, nije ovo gotovo. Ima još puno natjecanja koje nas čekaju. Moramo i ovaj turnir završiti na najbolji mogući način, ne smijemo dopustiti da se "raspadnemo". Osjećam strašnu bol ovog trenutka zbog ovog poraza", dodao je Marinić Kragić.

HVS.hr

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani23.07.2023. u 13:36
    Prvaci Europe ispali u osmini finala SP - sramota
    Bogomdani