Nogomet

Mateo Kovačić debitirao za Manchester City u golijadi protiv Yokohame

Petar Jenjić • nedjelja, 23.07.2023.
Mateo Kovačić debitirao za Manchester City u golijadi protiv Yokohame
Foto: FaH

Manchester City odigrao je prijateljsku utakmicu u Tokiju protiv Yokohame i nakon golijade slavio s 5:3. Za Građane je debitirao i Mateo Kovačić koji je odigrao prvo poluvrijeme...

Manchester City odigrao je prvu pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone protiv Yokohame na Nacionalnom stadionu u Tokiju.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U pravoj golijadi Građani su slavili rezultatom 5:3, a svoj je debi u momčadi imao i Mateo Kovačić koji je krenuo u početnoj postavi i odigrao prvo poluvrijeme, kao i preostalih devet suigrača u polju osim vratara Stefana Ortege.

Pred 61 618 gledatelja, Yokohama je imala dva gola prednosti nakon 37 minuta igre, a zabijali su Anderson Lopez i Ken Matsubara. Međutim, i prije odlaska na odmor City je poravnao golovima Johna Stonesa i Juliana Alvareza.

Erling Haaland poentirao je u 52. minuti, a 20 minuta kasnije za 4:2 zabio je Rodri. Zaostatak je smanjio Kenta Inoue u 86., da bi drugim golom Haalanda bila potvrđena pobjeda prvaka Europe.

Dodajmo i to da je prijateljska utakmica između Tottenhama i Leicestera, koja se trebala odigrati u Bangkoku, odgođena zbog jake kiše i natopljenog terena.

Prijateljska utakmica:
Yokohama - Manchester City 3:5

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!