Nogomet

Izvučene podskupine uoči ždrijeba europskih kupova, Hajduk na papiru ima najteži posao

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.07.2023.
Izvučene podskupine uoči ždrijeba europskih kupova, Hajduk na papiru ima najteži posao
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Danas je na rasporedu ždrijeb trećeg pretkola Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske lige. Hrvatska će imati četiri predstavnika u ždrijebu...

Dinamo će s početkom u 12 sati biti u ždrijebu trećeg pretkola Lige prvaka, a Hajduk, Rijeka i Osijek od 14 sati u ždrijebu Konferencijske lige.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ukoliko prođe Astanu, Dinamo će igrati protiv boljeg iz dvoboja između ciparskog Aris Limassola ili BATE Borisova, Šerifa ili Maccabi Haife te AEK-a kao najnepoželjnijeg protivnika.

Hajduk ima najmanje razloga za zadovoljstvo nakon što su izvučene podgrupe za današnji ždrijeb. Protivnici su vrlo zahtjevni i neće biti jednostavno proći.

Splićanima prijeti vrlo snažni i neugodni AZ Alkmaar zatim bolji iz dvoboja između PAOK-a i Beitara, Bešiktaša i Tirane, Celja i Vitorije.

Osijek mora prvo proći ZTE pa onda može razmišljati o eventualnim protivnicima. A oni mogu biti Gent ili Žilina, CFR Cluj ili Adana, Viktoria Plzen ili Drita, Djurgardens ili Luzern te Arouca.

Rijeka je na papiru prošla najbolje. Ukoliko prođe kosovski Dukađini, igrat će protiv Kecskemetija ili Rige, Differdangea ili Maribora, Akureyrija ili Dundalka, B36 Torshavna ili Haverfordwesta te škotskog Heartsa.

Prvi dojam je da je Rijeka imala najviše sreće, a najteži protivnici prijete Hajduku.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!