Nogomet

Leko: 'Ako dođe PAOK, bit će to dvije spektakularne utakmice'

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.07.2023.
Leko: 'Ako dođe PAOK, bit će to dvije spektakularne utakmice'
Foto: FaH

Hajduk je danas saznao potencijalne protivnike u trećem pretkolu Konferencijske lige. Protivnik će mu biti PAOK ili Beitar iz Jeruzalema...

Ivan Leko bio je dosta suzdržan nakon što je saznao protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige, svjestan kako je još nezahvalno išta komentirati jer trebaju PAOK i Beitar uopće odlučiti tko će na Hajduk.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Teško je sada biti posebno pametan jer ne poznajemo niti jedne, niti druge. Znali smo da nismo nositelji i da će biti težak ždrijeb, samim time znaš da moraš biti Top. S moje strane i sa strane igrača svi se jako veselimo i jako smo motivirani, ali moramo ići polako. Imamo mi još nekoliko prvenstvenih utakmica tako da je fokus i dalje na dnevnom radu i utakmicama koje slijede."

O PAOK-u ipak više zna, tamo je jedno vrijeme i radio kao član stožera Igora Tudora.

"PAOK mi je bliži, tamo sam i radio kada sam Igoru bio pomoćni trener. Znam mentalitet, stadion, navijače... Ako bude PAOK, bit će to dvije spektakularne utakmice s vrhunskom atmosferom u Splitu i Solunu. O Beitaru malo znam. Prvo trebamo pričekati da oni odigraju svoje, imamo i mi svojih zadaća i tako da kada dođe vrijeme, pripremit ćemo se za ove utakmice."

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!