Tenis

Donna Vekić kiksala na startu turnira u Hamburgu, Australka preokretom do pobjede

Mihaela Bradovski • utorak, 25.07.2023.
Donna Vekić kiksala na startu turnira u Hamburgu, Australka preokretom do pobjede
Foto: EPA

Donna Vekić neočekivano je poražena već u prvom kolu WTA turnira u Hamburgu. Bolja je bila Australka Storm Hunter koja je slavila u tri seta...

Prva nositeljica WTA turnira u Hamburgu, Donna Vekić, eliminirana je već na startu. Vekić je poražena od Storm Hunter, Australke koja je trenutno 154. igračica svijeta, nakon preokreta u tri seta.

Igraj na mečeve WTA turnira u Hamburgu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Donna je dobro krenula, ali u drugom i trećem setu puno je griješila, Hunter je to iskoristila i u konačnici je upisala pobjedu.

Australka je bolje i ušla u meč te je povela s 2:0, ali nakon toga je izgubila do kraja seta sve svoje servis gemove, Vekić je napravila preokret i uzela set sa 6:3.

U drugom setu Hunter je došla do breaka kod 2:1, imala je Vekić odmah priliku za povratak, došla je do 0:40, ali Australka je izdržala te nije dopustila break.

Odluka je pala u trećem setu gdje je Hunter igrala odlično, Donna dosta pala i relativno lako je izgubila taj set sa 6:3.

Hunter tako dolazi do vrijedne pobjede koja joj donosi mjesto u osmini finala turnira u Hamburgu i dvoboj protiv mlade Njemice Nome Nohe Akugue.

WTA Hamburg, prvo kolo:
Storm Hunter (Australija) - Donna Vekić (Hrvatska, 1) 3:6, 6:3, 6:3

FOTO: EPA/ISABEL INFANTES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!