Tenis

Prižmić: 'Ovo mi puno znači, do kraja ove godine mi je cilj ući u top 200'

Krešimir Milić • srijeda, 26.07.2023.
Prižmić: 'Ovo mi puno znači, do kraja ove godine mi je cilj ući u top 200'
Foto: Pixsell

Mladi hrvatski tenisač ostvario je veliki uspjeh u Umagu. Plasirao se u četvrtfinale ATP turnira…

Veliki uspjeh ostvario je 17-godišnji Dino Prižmić plasmanom u četvrtfinale ATP turnira u Umagu. U drugom kolu savladao je Mađara Zsmbora Pirosa 6:2, 6:3, a u razgovoru za HRT podijelio je svoje dojmove nakon pobjedničkog meča.

Igraj na teniske mečeve u Umagu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ne mogu vjerovati da sam u četvrtfinalu ovog turnira, ovo mi puno znači, i za mene i moj tenis. Jako sam zadovoljan da sam uspio prikazati svoj najbolji tenis te da sam dobio danas", rekao je Prižmić.

Bio mu je ovo četvrti meč na ATP Touru i ukupno druga pobjeda. Prižmića u četvrtfinalu čeka meč protiv Australca Alexeja Popyrina.

"Treći put sam igrao na ovom stadionu, jako sam zadovoljan, hvala svim navijačima na podršci, ovo mi jako puno znači. Ovdje sam došao na početku da osjetim atmosferu, imao sam i dosta sreće u ždrijebu, dobio sam dva meča, a u idućem meču želim dati najbolje od sebe i što bude – bude", rekao je Prižmić te dodao:

"Do kraja ove godine mi je cilj ući u top 200, ali ne želim si nabijati pritisak. Želim igrati svaki meč kao da se ništa nije dogodilo."

Njegov uspjeh pohvalio je i stariji kolega Marin Čilić koji je naglasio da nikome neće biti lako pobijediti ga na terenu u Umagu.

FOTO: Dejan Rakita/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!