Nogomet

VIDEO: Arsenal zabio pet golova Barceloni, Real slavio protiv Manchestera uz nastup Luke Modrića

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.07.2023.
VIDEO: Arsenal zabio pet golova Barceloni, Real slavio protiv Manchestera uz nastup Luke Modrića
Foto: EPA

Još jedna runda zvučnih pripremnih dvoboja na američkom tlu odigrana je noćas. Najefikasniji bili su Arsenal i Barcelona koji su odigrali susret s čak osam pogodaka...

Pravu golijadu priuštili su Arsenal i Barcelona prisutnima na stadionu u Los Angelesu. Topnici su slavili s 5:3, u konačnici zasluženo jer su i bili bolji protivnik.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na odmoru je bilo 2:2, Barcelona je dva puta vodila golovima Roberta Lewandowskog i Raphinhe, ali Arsenal se vraćao preko Sake i Havertza te imao jedan neiskorišten kazneni udarac preko Sake.

U drugi dio Arsenal je bolje ušao i pobjegao na 4:2 golovima Trossarda, Ferran Torres je smanjio, ali u 90. minuti Fabio Vieira zabija za konačnih 5:3.

Crystal Palace poražen je 2:1 od kolumbijskog Millonariosa golovima u posljednjih 20 minuta. Poveliku su Englezi preko Jakea O'Briena, ali dva gola Leonarda Castra donijela su Kolumbijcima preokret.

Preko 70 tisuća ljudi pratilo je u Atlanti dvoboj između Chelseaja i Newcastlea, a pobjednika nije bilo. Završilo je 1:1, a oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Chelsea je poveo golom pojačanja iz Villarreala Nicolasa Jacksona, a Miguel Almiron izjednačio je na 1:1.

Real Madrid je u Houstonu s Lukom Modrićem u prvih 11 svladao Manchester United s 2:0. Modrić je igrao sat vremena, a onda ga je zamijenio Brahim Diaz.

Real je poveo već u šestoj minuti golom Judea Bellinghama nakon krasne dugačke lopte Rudigera sa svoje polovice terena. U drugom dijelu još ljepši trenutak, Lucas je ubacio s desne strane, a Joselu krasnim škaricama zabio za konačnih 2:0.

Aston Villa je upisala 2:0 pobjedu protiv Fulhama dobro iskoristivši rijetke prilike. Strijelci su bili Philogene-Bidace i Moussa Diaby.

Prijateljske utakmice:
Arsenal - Barcelona 5:3
Crystal Palace - Millonarios 1:2
Chelsea - Newcastle 1:1
Real Madrid - Manchester United 2:0
Fulham - Aston Villa 0:2

FOTO: EPA/JUSTIN LANE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!