Tenis

Paviću ne ide niti s Krajicekom, poraz već na startu turnira u Washingtonu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 31.07.2023.
Paviću ne ide niti s Krajicekom, poraz već na startu turnira u Washingtonu
Foto: EPA

Mate Pavić i Austin Krajicek poraženi su u prvom kolu ATP turnira u Washingtonu gdje su bolji bili Daniel Evans i Andy Murray...

Nakon (pre)ranog ispadanja u Wimbledonu u paru s Nikolom Mektićem pa poraza u prvom izlasku na teren s Ivanom Dodigom u Hamburgu, Mate Pavić je i u Washingtonu rano zaključio nastup, već u prvom kolu poražen je u paru s Austinom Krajicekom.

Igraj na mečeve parova u Washingtonu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Krajicek inače igra s Ivanom Dodigom, ali na kraće vrijeme su se razdvojili što je iskoristio Pavić pa odigrao u Hamburgu s Dodigom te u Washingtonu s Krajicekom.

Bolji su bili Britanci Daniel Evans i Andy Murray, igrači koji primarno igraju u singlu, no ovdje su u dva seta nadigrali dvojac koji isključivo igra parove.

Evans i Murray u prvom setu odvojili su se na 4:1 i bez problema dovršili set ne dopustivši do kraja niti jednu break priliku za hrvatski dvojac.

U drugom setu Krajicek i Pavić imali su u četiri gema break prilike, nijednu nisu iskoristili, Murray i Evans svoju su iskoristili u četvrtom gemu i tu su prednost zadržali do kraja meča.

Inače, bio je ovo prvi turnirski nastup Evansa i Murraya zajedno još od 2017. godine i turnira u Indian Wellsu dok su Krajicek i Pavić prvi put igrali zajedno.

ATP Washington, prvo kolo:
Daniel Evans/Andy Murray (Velika Britanija, WC) - Austin Krajicek/Mate Pavić (SAD/Hrvatska, 2) 6:3, 6:4

FOTO: EPA/ELISABETTA BARACCHI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!