Tenis

Kineski tenisač se srušio na terenu drugi put u mjesec dana

HINA, Krešimir Milić • utorak, 01.08.2023.
Kineski tenisač se srušio na terenu drugi put u mjesec dana
Foto: EPA

Bio je ovo drugi pad na terenu Yibing Wua u manje od mjesec dana. Identična situacija dogodila mu se na ovogodišnjem Wimbledonu...

U manje od mjesec dana po drugi put na terenu se srušio 23-godišnji kineski tenisač Yibing Wu, trenutačno 90. igrač na svjetskoj ATP ljestvici.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovaj put to se dogodilo u meču prvog kola ATP turnira u Washintonu. Wu je vodio 4:1 protiv japanskog igrača Watanukija kada je krenuo na stanku između gemova prema svojoj stolici.

No, u tom je trenutku izgubio svijest i preko stolice pao na pod. Vro brzo kineskom tenisaču su pomogli skupljači loptica i liječnik koji je bio u blizini te su trenutačno informacije kako se kineski tenisač osjeća dobro.

Bio je ovo drugi pad na terenu Yibing Wua u manje od mjesec dana. Identična situacija dogodila mu se na ovogodišnjem Wimbledonu u meču protiv Amerikanca Francesa Tiafoea. U Washingtonu je Kinez predao meč, a u Wimbledonu je nakon rušenja uspio završiti dvoboj koji je izgubio u tri seta.

"Izgledalo je stvarno ružno. Nakon meča Wu mi je rekao kako ima problema sa srcem. Nadam se da će s njim sve biti u redu", rekao je tom prilikom Tiafoe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisATP TourYibing Wu
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!