Nogomet

Tomas: 'Prolaz je zaslužen, u dvije utakmice pokazali smo da smo bolji protivnik'

Mihaela Bradovski • petak, 04.08.2023.
Tomas: 'Prolaz je zaslužen, u dvije utakmice pokazali smo da smo bolji protivnik'
Foto: Pixsell

Osijek je uspješno odradio posao protiv ZTE-a, nakon slavlja u Opus Areni, boo je bolji i u Mađarskoj...

Stjepan Tomas nakon susreta mogao je samo čestitati svojim igračima, imali su neugodnog protivnika, ali su na kraju ipak slavili u oba susreta.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitke igračima na zasluženoj pobjedi i mnogobrojnim navijačima što su nas došli podržati. Prolaz je zaslužen, u dvije utakmice pokazali smo da smo bolji protivnik i prolaz nije dolazio pod znak pitanja. Već u prvoj utakmici pokazali smo da smo bolji, imali smo prilike i mogli smo to riješiti i ranije. Ovdje smo došli s uvjerenjem da smo bolji, znali smo da su oni tvrdi i agresivni, da su protivnik koji igra karambol, voli dugačke aute i traži prilike iz prekida. Dobro smo se postavili, u utakmicu smo ušli s odličnim mentalitetom, jako dobro smo krenuli, a kada smo zabili drugi gol, utakmica je bila riješena."

Mađari su dosta igrali na visokog Ikobu nakon što je ušao u igru.

"To je njihov forte, stavili su Ikobu na drugu špicu i onda su išli s tim dugim loptama, ali mislim da smo jako dobro odgovorili bez obzira na sve i zasluženo pobijedili."

odličan nastup imali su i oni koji inače nisu toliko apostrofirani.

"Sretan sam zbog Nejašmića, Špoljarića, Gržana i cijele ekipe. Imamo širinu i klubu, naravno da bi nam trebala još dva igrača za napraviti nešto veće, ali jako sam zadovoljan prezentacijom cijele ekipe. Pokazali su karakter, kako se ulazi u utakmicu, kako se igraju europske utakmice."

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!