Nogomet

Ajax svakako želi Šutala, ali na meti mu je i Jakov Medić

Branimir Korać • petak, 04.08.2023.
Ajax svakako želi Šutala, ali na meti mu je i Jakov Medić
Foto: Pixsell

Ajax je označio Josipa Šutala kao važnu metu u ovom prijelaznom roku, međutim ima i alternativne opcije te je prema pisanju nizozemskih medija u pregovorima oko dolaska i Jakova Medića...

Jučerašnji posjet sportskog direktora Ajaxa Maksimiru nije bio uspješan i nije prošao onako kako su se u Ajaxu nadali. Dinamo je glatko odbio ponudu za Josipa Šutala i pregovori se nastavljaju.

Igraj na utakmice Eredivisie na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Modre nije uzdrmalo niti to što je Ajax ponudio 20 plus milijuna eura, svjesni su u Dinamu koliko mogu zaraditi eventualnim ulaskom u Ligu prvaka stoga ne žure s prodajom. No u Ajaxu su uporni i doći će s novom ponudom i novom nadom.

I dok Ajax vodi bitku oko dovođenja Šutala, nizozemski mediji pišu kako je amsterdamski velikan na pragu dovođenja jednog drugog Hrvata.

Naime riječ je o braniču St. Paulija Jakovu Mediću iza kojeg je sezona karijere. Medić je jeftina opcija i u Ajaxu su spremni ući u nizak rizik te proširiti konkurenciju dovođenjem Medića.

Za njega bi to bila kruna karijere i daleko najveći klub za kojeg je nastupao nakon što je nosio dres Istre 1961, Lučkog, Vinogradara, Nürnberga, Wehena i sada St. Paulija.

FOTO - Marko Prpić, PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!