Ostali sportovi

Niti Portorikanke nisu zaustavile Hrvatsku: 'Teško je bilo igrati s tako neugodnim suparnicama'

Branimir Korać • petak, 04.08.2023.
Niti Portorikanke nisu zaustavile Hrvatsku: 'Teško je bilo igrati s tako neugodnim suparnicama'

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija do 19 godina upisala je novu pobjedu na Svjetskom prvenstvu koje igra u Osijeku. Ovaj put svladan je Portoriko...

Portorikanke su se pokazale kao neugodne protivnice, prvenstveno stilom igre s kojim se hrvatske odbojkašice nisu tako često susretale.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitam djevojkama na velikoj pobjedi, koja je srcem izborena. Teško je bilo igrati s tako neugodnim suparnicama, malo smo krenuli u grču, malo smo se čak i pribojavali poraza, jer ipak je ovo veliki turnir, ovo je Svjetsko prvenstvo. Htjele su se djevojke pokazati u što boljem svjetlu i na kraju su to i opravdale. Veliko hvala i publici koja nas je bodrila do posljednjeg poena", istaknuo je izbornik Saša Ivanišević.

Dobru utakmicu odigrala je kapetanica, Tia Kovčo, koja je također istaknula kako je trebalo vremena da stvari sjednu na svoje mjesto.

"Na početku je bilo jako gusto, trebalo nam je neko vrijeme da se snađemo i prilagodimo na njihov stil igre, jer nismo nikada igrali protiv takvih ekipa. Jako mi je drago zbog pobjede i čestitam cijeloj ekipi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!