Nogomet

Nema gostujućih navijača, Hajduk pušta dodatan kontingent ulaznica u prodaju

Petar Jenjić • petak, 04.08.2023.
Nema gostujućih navijača, Hajduk pušta dodatan kontingent ulaznica u prodaju
Foto: Pixsell

Odlukom Uefe neće biti gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Konferencijske lige između Hajduka i PAOK-a. Zbog toga klub u prodaju pušta dodatan kontingent ulaznica...

Hajduk će u prodaju pustiti dodatan kontingent ulaznica koji je inače predodređen za gostujući sektor. Međutim, odlukom Uefe, navijača PAOK-a neće biti, a isto tako ni navijača Hajduka u uzvratu.

Igraj na Hajduk - PAOK na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Priopćenje prenosimo u potpunosti:

Krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela je danas odluku da će zbog sigurnosnih razloga obje utakmice 3. kola kvalifikacija Konferencijske lige između Hajduka i PAOK-a biti organizirane bez prisustva gostujućih navijača u Splitu i Solunu.

Nastavno na tu odluku neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače. HNK Hajduk slijedom toga obavještava navijače da će danas od 18 sati u prodaju biti pušten preostali kontingent ulaznica za ulaz A na jugu (cijena 15 €) te dio ulaza B na zapadu (cijena 30€). Ukupno će u prodaji biti dostupno oko 2.500 ulaznica.

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Kako bi izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redovima preporučujemo Vam najlakši i najjednostavniji način za kupnju ulaznice putem platforme hajduk.mojekarte.hr.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!