Košarka

Izbornik BiH: 'Hrvatska će biti jako težak protivnik, a Francuska je apsolutni favorit'

HINA, Mihaela Bradovski • utorak, 08.08.2023.
Izbornik BiH: 'Hrvatska će biti jako težak protivnik, a Francuska je apsolutni favorit'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Izbornik košarkaške reprezentacije BiH Adis Bećiragić ocijenio je kako će njegovi izabranici imati iznimno težak posao u kvalifikacijama za Europsko košarkaško prvenstvo 2025. jer su u istoj skupini s Hrvatskom, Francuskom i Ciprom...

Mediji u BiH su odmah nakon izvlačenja kvalifikacijskih parova ocijenili kako se njihova reprezentacija našla u "skupini smrti" ističući da je Cipar kao jedan od domaćina predstojećeg Eurobasketa izravno plasiran pa će se bitka voditi između ostale tri reprezentacije.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bećiragić je konstatirao da je Francuska "apsolutni favorit", no upozorio je kako je i Hrvatska protivnik kojega treba ozbiljno tretirati.

"Hrvatska je trenutno u svojevrsnom 'rebuildingu' reprezentacije s novim izbornikom i sigurno je da će također biti jako težak protivnik, s obzirom na količinu talenta koju su oduvijek posjedovali", kazao je bosanskohercegovački izbornik.

Ocijenio je kako će puno ovisiti o tome u kakvim će sastavima svi konkurenti nastupiti.

"U svakom slučaju, naravno da ne idemo nigdje s bijelom zastavom, vjerujemo u sebe i ispunjenje konačnog cilja, a to je odlazak na Eurobasket", izjavio je Bećiragić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!