Košarka

Sesarov asistent preuzima klupu Zagreba

Petar Jenjić • utorak, 08.08.2023.
Sesarov asistent preuzima klupu Zagreba

Novi trener hrvatskog prvoligaša Zagreba je Bože Radoš, potvrdio je predsjednik spomenutog kluba Dražen Joksimović. Prošlu sezonu radio je kao asistent Josipu Sesaru u Ciboni...

Člana hrvatske Prve lige (drugog ranga hrvatske košarke) u sljedećoj sezoni vodit će novi/stari trener Bože Radoš, objavljeno je na stranicama Košarkaškog saveza Zagreba.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Radoš je na klupi momčadi bio u proljeće prošle godine, a prošlu je sezonu radio u Ciboni kao asistent Josipa Sesara. Dolazak u Zagreb potvrdio je predsjednik kluba Dražen Joksimović.

"Prošlosezonska momčad, koja je osvojila peto mjesto, ostaje na okupu, a trenutno smo u fazi pregovora s nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja u HT Premijer ligi. Dovođenjem Bože Radoša kao jednog od najboljih mladih trenera u Hrvatskoj imamo ambiciju za iskorak više u novoj sezoni. Osim seniorske momčadi Bože će biti uključen i u rad mlađih selekcija kluba", kazao je Joksimović za KZS-zagreb.hr.

Dodao je i to da će momčad Zagreba na pripreme za novu sezonu krenuti 21. kolovoza. Radoš je jednom ranije preuzeo trenerku poziciju od Sesara na klupi Gorice.

FOTO: Dorota Murska, Dabrowa

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!