Nogomet

Šimić izborio pa promašio jedanaesterac u golijadi protiv Intera

Krešimir Milić • srijeda, 09.08.2023.
Šimić izborio pa promašio jedanaesterac u golijadi protiv Intera
Foto: FaH

Red Bull Salzburg i Inter odigrali su prijateljski susret na kojem je palo sedam golova. U Salzburgu je za Red Bull zaigrao i hrvatski napadač Roko Šimić…

Prijateljski susret u kojem je palo sedam golova odigrali su u Salzburgu Red Bull i milanski Inter. Talijani su pobijedili s 4:3, a Red Bull je u statistici imao zapisano dva promašena jedanaesterca od kojih je jedan bio od hrvatskog napadača Roka Šimića.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Red Bull je imao prvi jedanaesterac u petoj minuti kad je Konate promašio, ali nekoliko sekundi kasnije loptu su ponovno osvojili igrači Salzburga koja je stigla do Konatea. Ovog puta napadač je bio precizan i pogodio za 1:0.

U kojem smjeru će ova utakmici ići, barem kad su golovi u pitanju mogli smo vidjeti samo tri minute kasnije kad je Pavlović nesretno preusmjerio ubačaj Dimarca iza leđa svog vratara za 1:1, a u 25. De Vrij zabija za preokret Intera.

Red Bull Salzburg u 35. minuti je izjednačio kad je Konate zabio drugi gol na susretu, a pred kraj prvog dijela, točnije u 43. minuti, Inter je ponovno prešao u vodstvo, a zabio je Correa.

Odmah na početku drugog dijela Struber radi devet izmjena, a priliku dobiva i hrvatski napadač Roko Šimić. Već i prvoj minuti drugog dijela Salzburg dolazi do izjednačenja od 3:3 golom Baidooa koji je ušao tad u igru.

Mogao je Red Bull ponovno do vodstva kad je jedanaesterac u 68. minuti izborio Roko Šimić. On je i preuzeo izvođenje, ali nije bio precizan pa je ostao bez zgoditka.

Inter konačni rezultat postavlja u 90. minui kad je zabio Sensi za 4:3. U ovoj utakmici nije nastupio Luka Sučić koji se još oporavlja od ozljede koljena.

FOTO: HINA/ Marko JURINEC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!