Nogomet

Novi kapitalac na saudijskom tržištu, nisu doveli Mbappea, ali su nadomak dovođenja Neymara

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.08.2023.
Novi kapitalac na saudijskom tržištu, nisu doveli Mbappea, ali su nadomak dovođenja Neymara
Foto: EPA

Saudijci nastavljaju ofenzivu i pokušavaju dovesti što je više moguće velikih imena. Novi kapitalac je Neymar koji bi trebao u kratkom roku staviti potpis na ugovor s Al Hilalom...

Al Hilal nastavlja sa shoppingom u PSG-u koji bi po svemu sudeći ovaj put trebao biti uspješan. Prošla meta bio je Kylian Mbappe, PSG je bio spreman prodati svoju veliku zvijezdu, ali Mbappe nije bio zainteresiran za prelazak u saudijsku ligu.

Igraj na utakmice saudijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nije prošlo dugo vremena, a Al Hilal je našao novu bombu u Parizu. Nova meta je Neymar, PSG-u je ponuđena izdašna odšteta, a Neymaru ogromna plaća.

Kako tvrde francuski mediji, sve strane su zainteresirane da se ovaj posao odradi čim prije. Neymar u novom preslagivanju momčadi u Parizu ne kotira najbolje i nije u najužim planovima, imao je niz kontakata s otočkim klubovima, spominjao se i povratak u Brazil, ali čini se da će ipak u Saudijsku Arabiju.

Saudijci Neymaru nude 160 milijuna eura za dvogodišnji ugovor kao i brojne beneficije koje idu uz Brazilca i njegovu brojnu pratnju.

Kako tvrde brojni izvori, PSG je već pristao, a pregovori s Neymarom ušli su u završnu fazu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!