Nogomet

Bišćan: 'Kada napravimo izmjene, imamo jako veliki pad. Borit ćemo se, idemo napraviti podvig'

Branimir Korać • utorak, 15.08.2023.
Bišćan: 'Kada napravimo izmjene, imamo jako veliki pad. Borit ćemo se, idemo napraviti podvig'
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je poražen u prvom susretu trećeg pretkola Lige prvaka na svom stadionu protiv AEK-a s 2:1. Grci su izdominirali drugim poluvremenom...

Igor Bišćan nije mogao biti zadovoljan Dinamovim nastupom u globalu. Sve ono dobro pto je napravljeno u prvom poluvremenu, jednostavno je uništeno u drugom.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nakon njihovog gola i tih sat vremena, s prvim izmjenama izgubili smo ritam, imali smo nekih šansi, ali ne na nivou prvog dijela. Prvi dio odradili smo jako dobro, morali smo biti bolji u drugom. Brine to kada izađu Ivanušec, Bulat, da ozbiljno pada kvaliteta i mučimo se", govorio je Bišćan.

Ivanušec i Bulat prisilno su napustili igru.

"Ivanušec je osjetio probleme, umor, javili su se grčevi, a Marko nije trenirao dva tjedna, bilo je bitno da ga ne izgubimo. Bio je stvarno dobar", kaže Bišćan i dodaje:

"Jako smo razočarani, bili smo stvarno dobri u prvom dijelu, čak sve dok nismo primili gol, ali kada smo počeli mijenjati, bio je veliki pad. Jako sam zadovoljan prvim dijelom, morali smo voditi 2:0, ali nogomet se igra 90+ i iskusni igrači AEK-a su samo dočekali par svojih momenata i mogli smo primiti još koji gol na kraju kada smo se pogubili."

U toj završnici spašavao je Livaković s nekoliko fantastičnih obrana.

"Livi je stvarno fenomenalno branio, to je kvaliteta i sigurno da nam puno znači, ali kvaliteta je i da možeš imati balans i širinu u momčadi."

U Ateni Dinamo čeka pakao.

"Znam da će tamo biti vruće i jako teško, to je stadion koji je domaćinski, navijački, ali idemo se boriti, bit će rat, neprijateljsko okruženje i nema druge."

"Može to biti i dodatna motivacija, ali najbitnije je da smo vidjeli da kada smo pravi možemo s njima, no bit će drugačija uakmica. Nije nam trebao ovaj drugi gol, bit će jako teško, nisu dugo izgubili kod kuće i to sve govori koliko im taj stadion znači, idemo probati napraviti podvig."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!