Nogomet

Melnjak: 'Vjerujemo u prolaz, mislim da se to osjetilo i u prvoj utakmici protiv PAOK-a'

Krešimir Milić • srijeda, 16.08.2023.
Melnjak: 'Vjerujemo u prolaz, mislim da se to osjetilo i u prvoj utakmici protiv PAOK-a'
Foto: FaH

Uoči puta u Solun uzvratnu utakmicu najavio je Dario Melnjak. Hajdukov lijevi bek otkrio je kako je momčad spremna i puna samopouzdanja za ovu utakmicu…

Hajduk je otputovao danas u 11 sati prema Grčkoj gdje u četvrtak s početkom u 19:30 sati igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv PAOK-a. Trener Ivan Leko na put u Solun poveo je 23 igrača, a među putnicima nema Lovre Kalinića, Luke Vuškovića, Dominika Prpića, Roka Brajkovića te ozlijeđenog Rokasa Pukštasa.

Igraj na utakmice PAOK - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prije odlaska na put s novinarima je porazgovarao Dario Melnjak i najavio gostovanje u Solunu.

"Početak sezone i prva utakmica protiv PAOK-a nas je dobro spremila, u glavi smo jaki, puni samopouzdanja. S puno optimizma krećemo u uzvratnu utakmicu. Odgovorit ćemo na njihov način igre. Nadam se da ćemo pokazati da nam je svejedno igramo li kući ili vani. Možda je rezultat iz prve utakmice ostavio prostor da se počne s taktiziranjem, ali oni vole presing pa možda tako startaju u utakmicu."

Otkrio je i koliko su spremni za tamošnju atmosferu.

"Kao klub i momčad smo dvije godine zajedno. Vitoria i Villarreal su bili dobra priprema, vjerujem da smo zreliji, pametniji i jači nego tada."

Imao je i poruku za navijače.

"Neka samo ostanu onakvi kakvi su bili do sada. Bili oni s nama na stadionu ili u Splitu, znamo da su uz nas. Svlačionica vjeruje u prolaz, mislim da se to osjetilo u prvoj utakmici protiv PAOK-a. Vjerujem da ćemo mi biti ti koji će se zadovoljniji vratiti kući", zaključio je Melnjak.

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!