Tenis

Pavić i Hurkacz u drugom krugu Cincinnatija, ako prođu čekaju ih Dodig i Krajicek

Krešimir Milić • četvrtak, 17.08.2023.
Pavić i Hurkacz u drugom krugu Cincinnatija, ako prođu čekaju ih Dodig i Krajicek

Mate Pavić je s novim partnerom u muškim parovima prošao u drugi krug turnira. Slavili su s 2:1 u setovima za sat i 25 minuta igre…

Hrvatski tenisač Mate Pavić u paru s Hubertom Hurkaczom plasirao se u drugi krug ATP turnira u Cincinnatiju. Hurkacz je uspješan i u singlu turnira gdje je ranije izbacio najbolje rangiranog Hrvata Bornu Ćorića.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvom kolu Poljak i Hrvat igrali su protiv australske kombinacije koju čine Rinky Hijakita i Jasnom Kubler te slavili 5:7, 6:4, 10:6.

Uspjeli su Australci uzeti prvi set, ali to je bilo sve od njih. Dok kraja su Pavić i Hurkacz preuzeli kontrolu i dovršili meč do pobjede.

Ovo je inače drugi turnir ove godine na kojem Pavić igra s Hurkaczom nakon rastanka s Nikolom Mektićem. Povezao se hrvatski tenisač ponovno s Poljakom nakon 2022. kad su zajedno osvojili ATP turnir u Stuttgartu u parovima.

Otkako su ponovno zajedno Cincinnati im je drugi turnir, a u idućem kolu ih čeka meč protiv brazilsko-ruske kombinacije Marcelo Melo i Alexander Zverev. Ako njih prođu igrat će protiv Ivana Dodiga i Austina Krajiceka.

ATP Cincinnati, parovi 1. kolo:
Pavi/Hurkacz – Hijakita/Kubler 5:7, 6:4, 10:4

FOTO: Mario Ćužić/HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!