Nogomet

Sigur: 'Cilj nam je prvenstvo i kup, sad nam je cijeli fokus na tome'

Petar Jenjić • četvrtak, 17.08.2023.
Sigur: 'Cilj nam je prvenstvo i kup, sad nam je cijeli fokus na tome'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Igrač Hajduka Niko Kristijan Sigur dao je svoj komentar na poraz Bijelih u gostima kod PAOK-a. Iako je ponosan zbog igre, nije krio razočaranost konačnim rezultatom...

Poraz Hajduka na gostovanju kod PAOK-a nije dobro legao ni Niki Siguru koji je prokomentirao dvoboj.

Igraj na Rudeš - Hajduk na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pokazali smo kroz ova dva susreta da zaslužujemo više. Nogomet nije uvijek pošten, imali smo u obje utakmice više prilika, no oni su svoje iskoristili. Ponosan sam kako smo igrali, ali i razočaran zbog rezultata. Svi smo znali da smo mogli pobijediti."

Gosti su imali svoje prilike.

"PAOK je odličan i ima odlične pojedince, ali stvarali smo jako puno. Mislim da nitko ne bi bio iznenađen da smo imali vodstvo od tri ili četiri gola u prvom poluvremenu, a na kraju nam to ništa ne znači jer smo izgubili. Imamo temelje na kojima možemo graditi."

PAOK je iskoristio greške.

"Frustriralo nas je što smo napadali, a nismo stizali do gola. Čekali smo taj gol, bodrili se, a sada fokus prebacujemo na prvenstvo i kup. Igrali smo pred jednom od boljih atmosfera koje sam doživio. Nije bolja od naše, ali bila je dobra za igrati."

Slijedi Rudeš u prvenstvu.

"Krenuli smo odlično s tri pobjede i tako želimo nastaviti. Cilj nam je prvenstvo i kup, a sad kad smo ispali iz Europe, cijeli fokus je na tome. Istina je da je nedostajalo malo sreće i siguran sam da ćemo se nastaviti boriti i s vremenom biti sve bolji."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!